maandag 18 maart 2013

Laatste dagen give away!


Lieve allemaal, goh, wat is het hier gezellig geworden met zoveel nieuwe volgers! Stond ik ruim twee weken geleden nog op 50 na bijna een jaar bloggen, is de teller nu omhoog geschoten naar 75. De kadootjes die ik namens Tante Trees aan een van jullie mag weggeven zijn dan ook super, kijk nog maar eens hier, je hebt nog een paar dagen om mee te doen. En ga ook nog eens langs in haar winkel. Ik heb zelf net ook weer wat vrolijke kleertjes besteld, leuk om morgen weer zo'n gezellig pakket in de bus te krijgen :)

Natuurlijk hoop ik ook dat jullie allemaal met plezier blijven hangen na die tijd en dat ik jullie nog veel mooie knutselprojectjes mag laten zien :D Nu is het hier op creatief vlak een beetje stil, ik was een paar dagen ziek, en ben nu hard aan het klussen aan een kastenwand op de zolder, zodat er straks weer wat ruimte is om door te gaan met een paar leuke projectjes op de stapel die steeds hoger wordt.



Voor nu maar een paar zonnige plaatjes uit de tuin. Kijk eens hoe die dappere bloemetjes naar de zon verlangen.

5 opmerkingen:

  1. Inderdaad heerlijk en prachtig! nu maar hopen dat ze inderdaad snel komt!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Helpikhebeentuin18 maart 2013 om 23:22

    Wat is dat voor bloemetje, die onderste? Lief bolletje!!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Akoniet heten ze! Kleine bolletjes. Dat is hetzelfde bloemetje als die eerste trouwens.

      Verwijderen
  3. Wat leuk dat je er een bende aan nieuwe volgers bij hebt gekregen. Hopelijk blijven ze reageren. Ik heb er ook dik 25 bijgekregen sinds mijn Bambi Give Away. Warme groetjes van Susan

    BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een reactie achterlaat. Ik lees ze met plezier!

Let op: door de vele spamreacties die ik kreeg heb ik mijn oudere blogjes beschermd. Reacties daarop worden niet direct geplaatst maar pas als ik ze goedkeur. Als je reactie nooit wordt geplaatst, schroom niet en mail me!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...