zondag 15 juni 2014

Weer aan de slag leggings

Leggings

Na een vakantie en een paar drukke werkweken zat ik weer eens achter de naaimachine. Uit gebrek aan inspiratie werkte ik eerst een hele berg herstel- of veranderklusjes weg. Langzaam kreeg ik weer zin en ik maakte twee leggings voor de lange benen van het kleine meisje.

Roze details

Ik gebruikte knalroze draad voor de zoom en de knoop. Hier zie je nog meer projectjes met fotoprint-stof.

Het zoeken van de juiste maat en vorm van de legging was een uitdaging, ik moest een patroon vergroten maar het zat maar niet mooi. Uiteindelijk realiseerde me dat bijna alleen verlengen van benen en buik, en het iets wijder maken van de taille voldoende was! Haar billen zijn nog niet dikker gegroeid blijkbaar ;)

Collage

8 opmerkingen:

 1. Superleuke leggings! Wat leuk dat je ze zelf kunt maken, die zijn natuurlijk niet te koop voor lange dunne beentjes :)!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. He, gek, ik kon geen naam meer invullen en nu ben ik kennelijk geregistreerd met dit helpikhebeentuin-account waar nog niet zoveel mee gebeurd is.... maar gaat wel komen eind van t jaar dus ik laat t maar zo!

   Verwijderen
  2. Dat was een foutje van mij, ik krijg zoveel spam dat mijn mailbox ervan overstroomde. Ik probeerde daar wat aan te doen, maar liefst zonder overlast voor jullie natuurlijk!

   Verwijderen
 2. Hey wat leuk! Ja weetje, bij Mare gaat dat groeien (nog steeds) ook alleen in de lengte. Ze kan nog broekjes aan van maat 92, alleen zijn dat bij haar net-op-de-kniebroekjes haha, soms soort capri. Veel plezier met de komende leggings! XX

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja, grappig is dat he! Hier ook hoor, met de favoriete Hello Kitty legging, maatje 74 volgens mij!

   Verwijderen
 3. Whahaha wilde ik ook al net zeggen...las net de reactie hierboven...mijn dochter heeft heel lang dezelfde leggings gedragen maar dan als 7/8e legging en uiteindelijk net onder de knie hihihi, zo favoriet waren sommige.
  Inmiddels is ze 21 en heeft ze meer kont en ook heup hihihi. Knuff!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik had vroeger ook zo een lang dun meisje... nu is ze mij voorbij in lengte en nog steeds een sliert hahaha. Superleuk die leggings.

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een reactie achterlaat. Ik lees ze met plezier!

Let op: door de vele spamreacties die ik kreeg heb ik mijn oudere blogjes beschermd. Reacties daarop worden niet direct geplaatst maar pas als ik ze goedkeur. Als je reactie nooit wordt geplaatst, schroom niet en mail me!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...