vrijdag 23 augustus 2013

Retro uit eigen kast | Spulletjes

Vintage pannetje met oranje paarse print

Ook ik heb een zwak voor retro-spulletjes, en de kringloopwinkel. Daar horen jullie hier niet zoveel over. Maar nu wel, ik heb besloten grote opruiming te houden en veel van mijn mooie hebbedingetjes te verkopen om weer ruimte te maken voor nieuwe spulletjes.

Voorlopig gebruik ik daar gewoon marktplaats voor, ik vind dat toch wel erg handig en laagdrempelig. Binnenkort gaat mijn shopje daar open!

Vandaag een selectie van mijn meer oubollige retro, klaar voor de verkoop:

Trommeltje 2 vooraanzicht

IMG_2013

Opbergdoosjes

Vintage warmhoudplaatje vooraanzicht

Trommeltje 3 bovenaanzichtkopie

Handgeverfd bord in rood en groen

IMG_2009

De volgende keer laat ik jullie meer zien, weer hele andere spulletjes, ditmaal van fris plastic ;) En kom ik eindelijk terug op mijn voornemen.

PS overigens heb ik even met Maarnietvangrijs overlegd over het gebruiken van de term "retro uit eigen kast" voor mijn spulletjes! Zij vond het geen probleem.

8 opmerkingen:

 1. jaaaaaaaaa die drie doosjes zijn helemaal leuk. Ik heb ook zoiets van mijn moeder nog. Overigens ben ik ook aan het ruimen. Ik heb al het e.e.a. in mijn shopje gezet. Een mens kan teveel hebben.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een leuke blog heb je zeg! Ik ga je meteen volgen hoor :)

  Liefs x Arja

  BeantwoordenVerwijderen
 3. he joh, zo grappig dat alles uit mijn 'begintijd' nu weer hip en in is. heb ook nog t een en ander in de kast denk ik, zal eens kijken :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Die eerste foto kan mij ook wel bekoren, Brabantia zeker? Laat je marktplaatsaccount zeker weten hier, dan komen we eens loeren ;) spijtig dat verzendkosten NL-B zo hoog zijn :(

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Zal ik zeker doen! Eerst nog meer foto's maken ;)

   Verwijderen
 5. Goed zo! Leuke spulletjes! Helaas ben ik net als jij een verzamelaar, en moet ik ook eerst van de hoeveelheid spulletjes weggeven of verkopen. Succes met je shop!

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een reactie achterlaat. Ik lees ze met plezier!

Let op: door de vele spamreacties die ik kreeg heb ik mijn oudere blogjes beschermd. Reacties daarop worden niet direct geplaatst maar pas als ik ze goedkeur. Als je reactie nooit wordt geplaatst, schroom niet en mail me!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...