vrijdag 19 oktober 2012

Ze groeit...

En dan krijg je eens in de zoveel tijd het verschijnsel dat tegelijk een heleboel kleertjes niet meer passen, en je als de sodemieter de volgende maat "van zolder" moet halen - als je tenminste net als wij gezegend bent met een rijke voorraad minikleertjes. Met dank aan de lieve vriendinnen en nicht :)


Weer een klusje geklaard! 

En natuurlijk ook weer BNNM ;), wij hergebruiken met plezier de kleurige dingen die anderen vóór ons kochten.

OAM!

5 opmerkingen:

 1. Je werkjes beginnen al te minderen :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat ben ik een sukkel zeg! Ik maar zoeken en zoeken naar je to-do-lijstje, kennelijk had Besje t wel gevonden, maar waarom zag ik t nu nergens? Tot een goeie hintgever t me vertelde.... LEUK!!!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ha! Dan is zo'n blog toch nog goede hersentraining ;) Als er nog meer zijn die het "lijstje" niet kunnen vinden, vraag gerust hoor!

   Verwijderen
 3. Toch mis ik nog een Heel Belangrijk Klusje om af te maken..... ligt er al maanden onaf bij.... Of ik 'lees' t lijstje niet goed?! t Begint met een Z....

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat heerlijk dat je kleding kan hergebruiken. Een mooi kastje vol:)

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een reactie achterlaat. Ik lees ze met plezier!

Let op: door de vele spamreacties die ik kreeg heb ik mijn oudere blogjes beschermd. Reacties daarop worden niet direct geplaatst maar pas als ik ze goedkeur. Als je reactie nooit wordt geplaatst, schroom niet en mail me!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...