donderdag 24 mei 2012

Grastransplantatie

Het komt waarschijnlijk doordat ik altijd kleine tuintjes heb, met kleine grasveldjes. Maar ik kan dit
  
en dit

niet uitstaan. Dan doe ik dus maar dit. 


Dat helpt best wel goed eigenlijk. Maar heb ik nu ook dit veroorzaakt?Doe je dit ook? Deel je ervaring! (haha)

5 opmerkingen:

 1. Hahahaha Je mag het trouwens ook best een keer maaien. Of hoort deze lengte bij de "look" van je tuin??
  Ik weet inmiddels bijna niet meer wat een grasveldje is, hebben we hier niet: In de regentijd komt er in no-time een soort van gras op wat meteen zaad schiet (of hoe heet dat dat weet jij beter, dat er van die aren opkomen). Maar erop lopen/spelen is geen goed idee, die gaten bij jou, tja hier staat elke gras-aar verder uitelkaar :-) en in de droge tijd is het een soort, keiharde laag met hooi erop, hooi wat vastzit. Wel veel bloeiend bloemen (omdat mijn lief ze elke dag water geeft de schat) Veel fun in de tuin met jullie mooie weer.
  Liefs uit Curacao, en tot snel!!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja maaien... Maar lang gras voelt zo lekker aan je voeten en staat zo lekker sappig. Jammer dat jullie dat moeten missen!

   Verwijderen
 2. Ik heb het nog nooit gedaan, grastransplantatie.. maar je transplanteert inderdaad volgens mij een ander soort gras in je grasveld. Die losse sprieten zullen volgens mij nooit een echt dik tapijtje vormen. Ik heb allemaal verschillende soorten grassoorten door elkaar staan in mijn tuin, dat geeft ook wel een leuk, wat wilder effect vind ik, maar een strak tapijtje wordt het nooit...dus het is maar wat je wilt denk ik... als je het strak wil hebben moet je die pol er misschien uithalen en het gat vullen met gazongraszaad.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Heb eigenlijk een andere vraag: hoe maak je die foto's met die leuke bijschriften en pijlen enzo ERIN?
   Paint??

   Mijn grasveld in een en al paardestekken en andere tredvegetatieplanten, en mos, t gras is in een paar jaar grotendeels verdwenen, zal wel met de grondsoort en -toestand te maken hebben. Kan me eigenlijk niet schelen, ik vind t zo ook leuk!

   Verwijderen
 3. Nee hoor, strak hoeft het absoluut niet hoor!

  De foto's zijn trouwens aangevuld in Powerpoint.

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een reactie achterlaat. Ik lees ze met plezier!

Let op: door de vele spamreacties die ik kreeg heb ik mijn oudere blogjes beschermd. Reacties daarop worden niet direct geplaatst maar pas als ik ze goedkeur. Als je reactie nooit wordt geplaatst, schroom niet en mail me!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...