dinsdag 22 mei 2012

Natuurlijk, een handdoekrek (zonder boren)

Net een nieuwe badkamer? Je houdt van "naturel"? Tegenzin om de boor in de tegels te zetten? Maar je wilt wel iets kunnen ophangen? 

Haha, ik ook. Daarom vond ik dit zo'n mooie oplossing (creativiteit van mams).

 
 
 

4 opmerkingen:

 1. Toen ik dit zag, dacht ik meteen: dit doe ik ook! Daarom nu twee kritische vragen:

  1) Hoe lang hangt het al en met hoeveel handdoeken? Mijn ervaring is dat die zuignapjes redelijk snel loslaten. Of heb je het geplakt of nog iets anders?

  2) Is er wel genoeg ruimte tussen de handdoeken en de muur om ze goed en snel te laten drogen?

  Liefs, Jet

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk zeg! ook leuk als je in een woningbouwhuis woont en daarom niet in de tegels wilt boren :)
  In mijn woning woonde eerst een oudere vrouw, dus ik heb in de badkamer van die beugels om je aan vast te houden als je van het toilet wilt op staan, ook handig als handdoek rek :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. hallo Jet!

  het hangt nu een jaar, na de winter heb ik 1 keer de zuignapjes moeten bevochtigen, toen plakten ze weer(want het is een rek in de badkamer in een vakantiehuisje dat in de winter niet bewoond wordt).
  Alle gewicht drukt natuurlijk vooral vertikaal, daarom werken de zuignapjes tot nu toe goed (want die zijn alleen voor de horizontale stevigheid. t Zijn wel heel simpele zuignapjes, en ze waren al heel oud, met betere kun je vast nog steviger resultaat boeken.
  En je moet de (in de padvinderij geleerde) sjorringen soms een beetje aantrekken, door de temperatuurverschillen wordt een enkele verbinding af en toe een beetje lossig.

  Het droogt ook goed, de afstand tussen muur en vochtige handdoek is de dikte van een bamboestok plus de dikte van een zuignapje, zo'n 5 cm of zo? Ik had eerst t idee van een dubbele stelling, dus met korte tussenbamboestukjes tussen de 2 vertikale stellingen, maar heb dit eerst maar eens uitgeprobeerd. je kunt t natuurlijk zo varieren als je zelf wilt, ik gebruik washandjes, die hang ik op de uiteinden, en ik bedacht dat ik die stukjes eigenlijk een keer kan lakken of zo. Al kan bamboe veeel vocht hebben!

  Zet je een foto neer als je ook zoiets gemaakt hebt?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Het gewicht rust dus vooral verticaal omdat de staanders gewoon op de grond staan onderaan!

   Verwijderen

Wat leuk dat je een reactie achterlaat. Ik lees ze met plezier!

Let op: door de vele spamreacties die ik kreeg heb ik mijn oudere blogjes beschermd. Reacties daarop worden niet direct geplaatst maar pas als ik ze goedkeur. Als je reactie nooit wordt geplaatst, schroom niet en mail me!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...