zaterdag 17 oktober 2015

Nog meer naaien voor de verjaardag: feestkadootjes

Verjaardagszakjes

Met een lap die eigenlijk voor mijzelf bedoeld was naaide ik op de valreep 6 kado-zakjes voor het kinderfeestje. Heerlijk, als je kast te vol is word je vanzelf wat minder hebberig.

In anderhalf uur was het klaar, ik word steeds beter in dit soort dingen. Niet teveel denken, eerst alle details (rondom locken, letters erop, zakjes erop) en dan liefst steeds 6x dezelfde eenvoudige handeling doen en dan pas het volgende. Dus de zilveren zakjes eerst allemaal omzomen, dan allemaal opstikken. Eerst het ene type zilveren zakje helemaal af, als ik dan geen tijd meer heb kan ik het tweede zakje gewoon weglaten. Pas op het laatst zakje dichtnaaien en tunnel bovenin voor het koord. De letters kocht ik hier trouwens, lekker makkelijk. Vilten stickers, eerst opkleven dan makkelijk vaststikken zonder verschuiven. Vast niet zo heel wasproof, maar alla.

Verjaardagszakjes 2

Een setje eenvoudige kadootjes erin en de kabouters waren blij met hun schat :)

Kabouters

Stof van hier
Ontwerp van mijzelf

3 opmerkingen:

Wat leuk dat je een reactie achterlaat. Ik lees ze met plezier!

Let op: door de vele spamreacties die ik kreeg heb ik mijn oudere blogjes beschermd. Reacties daarop worden niet direct geplaatst maar pas als ik ze goedkeur. Als je reactie nooit wordt geplaatst, schroom niet en mail me!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...