zaterdag 15 november 2014

Gymbroekje snel gefixt

Broekje

Het thema hier in huis is al een tijdje de schoolgang van de dochter. Ik redde het niet meer om zelf op tijd een setje gymkleren te naaien. Geen probleem, t-shirtjes zat in huis, en in de eerste winkel vond ik een geschikt broekje.

Tailleband

Nou ja, geschikt, veel te groot! Maar met een tailleband die zich eenvoudig leende voor het aanbrengen van een knoopsgaten elastiek.

Gefixt

Gymbroekje van hier

Doen jullie ook mee? Vanaf maandag is het weer twee weken recykleren geblazen! Kijk bij Boomie voor meer informatie.

2 opmerkingen:

  1. Oh dat is een slimme oplossing van je. Oh ja ik zou dolgraag mee doen aan de recykleer weken maar moet me nu even storten op het maken van sieraden voor de Natural Homemade Market. Zou er ook wel voor willen gaan recykleren, maar ga me inhouden...ga het niet redden om in een week ook nog lappendekens te maken ;). Wie weet een volgende keer :). Knuffies!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ach wat een lekker broekie, kan me de kleine er al helemaal in voor me zien, en dan al die wurmpjes aan t gymen, wat een schattig gezicht zal dat zijn!!!

    Ook geen tijd voor recykleer,... waarom doen ze dat in deze DRUKKE tijd.... die saaie januarimaand is er toch veel beter geschikt voor???

    Kun je dat effe doorgeven?? ;)

    BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een reactie achterlaat. Ik lees ze met plezier!

Let op: door de vele spamreacties die ik kreeg heb ik mijn oudere blogjes beschermd. Reacties daarop worden niet direct geplaatst maar pas als ik ze goedkeur. Als je reactie nooit wordt geplaatst, schroom niet en mail me!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...