donderdag 12 september 2013

Nog een klusje

Dekbedhoes met instopstrook en kussensloop

Het vorige klusje deed ik gelijk de dag nadat ik het kreeg, lekker, af.

Dit klusje bleef maaanden liggen, en ik begreep ineens waarom sommigen niet "naaien op verzoek". Niet dat het zo'n naar klusje was, maar wel dat ik het graag netjes wilde doen en het toch steeds maar weer voor me uit schoof. Maar nu is het af! Het schatje van mijn vriendin mag voortaan onder zijn mooie, nieuwe, maar te klein gekochte dekbedhoes. Om het passend te krijgen moest ik de richting van de print wel kantelen, en ik gebruikte echt elke centimeter van de stof.

Restjes

Ik gebruikte voor de achterkant, de instopstrook en een deel van de kussensloop een wit kringloophoeslaken, ook hiervan bleven alleen een paar kleine stukjes over!

Het kleine kussensloopje dat bij de hoes kwam bleef ongebruikt, te klein om er iets mee te doen. Misschien leuk voor een gezellig extra kussen op het bed of de stoel in de kamer? Of willen kleine jongetjes dat niet? :(

6 opmerkingen:

 1. Reacties
  1. Ja he, het is een dekbedhoes van Duns, Sweden.

   Verwijderen
 2. Ja, gek is dat met klusjes he, herkenbaar. Leuk geworden die hoes! ik krijg binnenkort ook een groter bed voor de kleine die regelmatig bij me slaapt en zal dan ook echt aan de dekbedhoezen moeten, goed idee om kringloopwinkels af te struinen naar lekker zacht geworden materiaal!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat zal dat heerlijk slapen onder zo’n mooi dekbed.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. k vind je klusje echt wel geslaagd. Dat patroontje van de stof is idd super mooi. Knap resultaat.

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een reactie achterlaat. Ik lees ze met plezier!

Let op: door de vele spamreacties die ik kreeg heb ik mijn oudere blogjes beschermd. Reacties daarop worden niet direct geplaatst maar pas als ik ze goedkeur. Als je reactie nooit wordt geplaatst, schroom niet en mail me!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...