vrijdag 9 augustus 2013

De testjurk

De testjurk

Ik werk aan een ontwerp voor mijzelf. De testjurk maakte ik van een - door iemand zelf geverfd - geel laken van marktplaats.

Top

Ik maakte niet voor niets eerst een testjurk (voordat ik in mijn retro stofje durf te knippen!). Hoewel ik de foto's best leuk vind, bevalt het ontwerp me nog niet. Iets te klein en te kort sowieso, dat valt natuurlijk te verbeteren. Maar verder: te veel naden? Is de stof is stijf?

Rok

Ik broed er nog even op. En geen foto's op model helaas, want ik had teveel handen nodig om de jurk dicht en omhoog te houden ;)

7 opmerkingen:

 1. tja, neem je een dunnere stof, dan valt hij sowieso heel anders. Succes gewenst!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ziet er nu al leuk uit. Wordt vast een prachtige jurk:)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Het model ziet er leuk uit - en zonnig in dit kleurtje. Succes met het echte model!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. De naden vallen misschien meer op door de kleurverschillen in het geel en strakgestreken worden ze gladder en onopvallender.... Altijd leuk, je eigen ontwerp! Succes!!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat ziet die jurk nu al mooi uit. Ik zag hem al eerder, maar nog geen tijd om te reageren. Ik ben heel benieuwd naar de uiteindelijke jurk :). Warme groetjes van Susan

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een reactie achterlaat. Ik lees ze met plezier!

Let op: door de vele spamreacties die ik kreeg heb ik mijn oudere blogjes beschermd. Reacties daarop worden niet direct geplaatst maar pas als ik ze goedkeur. Als je reactie nooit wordt geplaatst, schroom niet en mail me!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...