vrijdag 22 maart 2013

En de winnaar is...

Slingers

Rond half twaalf kwam ik thuis uit het theater, en ik besloot dan maar gelijk de give away te sluiten en een winnaar te trekken... Zonder nog eens naar de reacties te kijken (dan word ik maar zenuwachtig), liet ik de random number generator een getal trekken tussen 1 en 47, zoveel reacties waren er namelijk bij het bericht. Als het nummer van een bericht van mijzelf of een ander "ongeldig" bericht zou zijn zou ik gewoon opnieuw een nummer trekken.

Het lief was ook nog wakker en drukte op de knop:


Stipjes en Datjes!


Gefeliciteerd! Je bent de winnaar van dit mooie pakket van Tante Trees:
1 strijkapplicatie naar keuze
+1 buttonset naar keuze
+1 spiegeltje naar keuze
+1 barbie kwartet in doosje

Kijk voor de voorbeelden hier in de winkel. Je mag je mailadres even aan mij doorgeven (zie pagina contact) en dan breng ik jou in contact met Theresia.

Nou beloofde ik hier ook al dat er een troostprijsje zou zijn voor alle deelnemers. Tadaaaa! Jullie krijgen nu 10% korting op je bestelling, als je de code Multivroon gebruikt. Deze code is een week geldig, dus tot en met 28 maart. Breng zeker een bezoekje aan de winkel, en kijk dan ook eens bij de kinderkleding, genoeg leuke dingen te vinden,ook voor kleine prijsjes. Hopelijk zorgen jullie ervoor dat deze give away voor Tante Trees net zo'n succes wordt als het voor mij was.

Theresia, super bedankt voor het samenwerken aan deze give away!

Tante Trees

8 opmerkingen:

  1. Hahawat leuk. Ik zal straks even mailen vanaf de pc, dat gaat wat makkelijker. Dankje!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Gefeliciteerd Stipjes en Datjes! Jij en Tante Trees bedankt voor het organiseren!!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Gefeliciteerd voor de winnares en dankjewel voor deze leuke give away en ook aan tante Trees :). Warme groetjes van Susan

    BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een reactie achterlaat. Ik lees ze met plezier!

Let op: door de vele spamreacties die ik kreeg heb ik mijn oudere blogjes beschermd. Reacties daarop worden niet direct geplaatst maar pas als ik ze goedkeur. Als je reactie nooit wordt geplaatst, schroom niet en mail me!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...