vrijdag 23 november 2012

Vogels in je sla | Rataplan Design

Jullie denken natuurlijk dat er niets uit mijn handen komt deze dagen. Niets is minder waar, maar mijn projecten zijn voorlopig geheim en dat heeft alles te maken met een bepaalde oude man die nogal wat hulp kan gebruiken ;)

Ik gebruik de ruimte vandaag graag even om jullie wat superleuke dingetjes te laten zien:


Deze wondertjes zijn gemaakt van bamboe en gerecycleerd plastic, en worden door een vriendin die ik ken van de meubelmakersopleiding geïmporteerd uit China en Thailand.


Dit is maar een kleine selectie!


De spulletjes zijn ook niet duur vind ik, alle hier afgebeelde spulletjes (behalve de kast) variëren in prijs tussen de €5,95 tot €52,95.Er zijn nog meer vogeltjes en eekhoortjes, en ook snijplanken, rechthoekige dienbladen, theedozen, sjaals en als uitsmijter 2 mooie kasten, waaronder deze (op de foto haar eigen exemplaar), met een inkijkje achter de bovenste deuren.


Ze verkeert nog in de startfase van haar bedrijfje en heeft de eerste levering gepland in februari/maart. Om een starterslening van de gemeente te krijgen, heeft zij nu bestellingen nodig. Je tekent een intentieverklaring en krijgt EN betaalt de spullen zodra ze er zijn in februari/maart.

En heb je een trainingsruimte of vaak feestjes? Wat vind je van deze waterdispenser? (3 liter, met koelelement.) Ik peins me suf waar ik deze kwijt zou kunnen...


Ik vind haar spulletjes zeer om aan te raden en heb dus al snel wat besteld. Nu jullie nog ;) Als je geïnteresseerd bent, neem snel een kijkje op haar site, of haar faceboekpagina en vraag om de catalogus. Ze heeft de intentieverklaringen in deze komende week nodig om levering in februari/maart te garanderen.

6 opmerkingen:

 1. Inderdaad hele leuke spulletjes! Rataplan Design verdient het om te starten!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Goh, die waterdispenser is supermooi zeg! Maar zou ook niet weten waar die te zetten, en ken niet zoveel mensen die water drinken geloof ik... :) jammerjammer!
  Maarre... kun je ook zonder facebook-account haar spulletjes bekijken? Via de site van Rataplan kon ik t niet vinden.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik heb je mailadres, ik stuur je haar catalogus even door.

   Verwijderen
  2. En ik zag dat de link niet klopte, aangepast, dank je!

   Verwijderen
 3. Zeker gaaf spul zeg!
  Die kast... zucht... héél mooi.

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een reactie achterlaat. Ik lees ze met plezier!

Let op: door de vele spamreacties die ik kreeg heb ik mijn oudere blogjes beschermd. Reacties daarop worden niet direct geplaatst maar pas als ik ze goedkeur. Als je reactie nooit wordt geplaatst, schroom niet en mail me!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...