zondag 30 september 2012

Gras. Trimmer. Draad. Op.

Ben je net begonnen (met je gebroken ribben) je gras dat letterlijk al weeeeeken niet is gemaaid stukje bij beetje (want harder gaat niet) te fatsoeneren. En dan is dat verdraaide spoeltje met draad op. Op naar de huisleverancier, maar o jee, merk en typenummer niet genoteerd. Want dat luistert dus heel nauw, zo'n spoeltje :( De moed zakt je in de schoenen. En zelfs als je het merk en typenummer had geweten, had bestellen toch een aantal dagen geduurd, geen optie.

Gelukkig was de medewerker slim. En handig. Hij keek niet of een ander spoeltje zou passen (kansloos, dat luistert dus heel nauw...) maar vergeleek de draaddikte. En kwam met deze verpakking aan, van het huismerk.Het omwikkelen was echt zó gedaan, eitje. Ik had nog een heleboel draad over, ik ben voor jaren klaar. En dat voor 7€, dat lijkt mij een behoorlijk prijsverschil (maar ik kan nu even niet vinden hoeveel, als ik erachter kom hoor je het hier).

2 opmerkingen:

  1. helpikhebeentuin1 oktober 2012 om 15:19

    Ik kom ff langs met mn lege spoeltje! Zat met t zelfde, heb andersoortig blauw draad genomen (advies van de tuinmedewerker) maar dat is na 2 minuten afgesleten.
    Lang leve oranje!

    BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een reactie achterlaat. Ik lees ze met plezier!

Let op: door de vele spamreacties die ik kreeg heb ik mijn oudere blogjes beschermd. Reacties daarop worden niet direct geplaatst maar pas als ik ze goedkeur. Als je reactie nooit wordt geplaatst, schroom niet en mail me!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...