maandag 24 september 2012

Blog 3.0

Alweer uitgekeken op de vorige "nieuwe look" van mijn blog, alleen thuis, èn nog geen zin om te gaan slapen, knutselde ik gisteravond laat een nieuwe lay-out voor dit blog in elkaar. Ik verwijderde en verplaatste wat elementen, koos een nieuw sjabloon, maakte dat ook weer naar mijn smaak, en gaf tot slot (met moeite!) de reclame wat gezellige kleurtjes ;)

Hoe bevalt dit?

5 opmerkingen:

 1. Ik vind het heel fris! Ik hou nogal van blogs met een lichte ondergrond - zoals je aan mijn eigen blog wel kunt zien :-).

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik moet eerlijk zeggen dat ik niets merk van de veranderingen omdat ik niet de internetversie zie maar de mobiele versie op mijn iPhoontje. Maar doe lekker waar jij je goed bij voelt! Warme groetjes van Susan

  BeantwoordenVerwijderen
 3. omadiebrilnodigheeft!25 september 2012 om 17:24

  He, leuk, ff wennen, maar heerlijk kleurig! Goed idee nu t weer herfstig buiten wordt! Beetje kleiner lettertype :)??

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Goed punt, oma's moeten ook meelezen, dus daar zal ik wat aan doen! Net zoals aan de kop, die moet nog anders, maar hoe, daar broed ik nog even op.

   Verwijderen

Wat leuk dat je een reactie achterlaat. Ik lees ze met plezier!

Let op: door de vele spamreacties die ik kreeg heb ik mijn oudere blogjes beschermd. Reacties daarop worden niet direct geplaatst maar pas als ik ze goedkeur. Als je reactie nooit wordt geplaatst, schroom niet en mail me!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...