dinsdag 5 juni 2018

Retro en vintage stoffenverkoop! En in Duitsland geweest.

Op de facebookpagina van mijn blog vind je nog de twee albums met foto's van mijn retro en vintage stoffencollectie! Het is tijd voor mij om mijn collectie uit te dunnen. Mensen die het te druk hebben met leven, hebben geen tijd meer om zuchtend van hun stofjes te genieten 😉

IMG_9745

Je leest het goed. Ik ben ondertussen in Duitsland geweest voor de behandeling waarvoor ik heb gecrowdfund. Het heeft me veel goed gedaan: hoop, energie, en leven zijn terug! Het herstellen van jarenlang (ernstig) ziek zijn kost tijd, ik ben nog (lang) niet genezen, maar ik zie een duidelijke positieve ontwikkeling. Op mijn Facebook pagina Help Vroni genezen kun je de updates over mijn gezondheid volgen.

IMG_9731

Ondertussen ligt de stapel prachtige stofjes - en er is nog veel meer! - te wachten op een nieuwe eigenaar die er mee wil naaien, er tussen wil slapen, of er gewoon naar kijken, en af en toe over aaien 💗💗. In mijn vorige bericht staan ook een paar mooie voorbeelden.

IMG_9735

Als je in de buurt van Amsterdam woont en interesse hebt in Retro en Vintage, zou je ook eens langs kunnen komen. Ik heb bijvoorbeeld ook nog vitrages/voiles met fruit en bloemetjes en serviesgoed! Maar in plaats van achter de computer te zitten en foto's te nemen om mijn volledige collectie te plaatsen ga ik er nu liever op uit! En daarvoor bedank ik ook jullie, want ook uit de blogwereld ontving ik steun, berichtjes en donaties.

2 opmerkingen:

  1. Fijn dat je weer blogt! En mooie leuke lappen! Hopelijk vinden ze een nieuwe eigenaar!
    Zettumop met LEVEN!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een prachtige stofjes! Ik vind ze echt geweldig!

    BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een reactie achterlaat. Ik lees ze met plezier!

Let op: door de vele spamreacties die ik kreeg heb ik mijn oudere blogjes beschermd. Reacties daarop worden niet direct geplaatst maar pas als ik ze goedkeur. Als je reactie nooit wordt geplaatst, schroom niet en mail me!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...