zaterdag 2 juni 2012

En de winnaar is... (give away)


Het liefst wilde ik het kleintje een papiertje uit een potje laten trekken. En daar mooie foto's van maken, lekker romantisch. Maar ze sliep. En ik moest zo weg. Dus deed ik toen maar zo:
Maarnietvangrijs, gefeliciteerd! Leuk om een broek voor een van je meiden te maken. Niet van grijs, denk ik ;). Ik neem snel contact met je op voor de maat en om de kleurtjes uit te kiezen. 
Aan alle anderen: bedankt voor het meedoen aan mijn eerste give-away! Blijf hier vooral komen, een volgende keer hopelijk beter.

4 opmerkingen:

 1. Oh joepie!!!!!!!!! Wat gaaf, echt heel leuk!! Jongste dochter heeft alleen afdankertjes van grote zus, en we ontdekten laatst dat die broeken toch wel erg versleten en bevlekt waren.... Dus jouw broek zal goed van pas komen!!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. gefeliciteerd winnaar/ winnares!!! Ik doe de volgende keer weer mee hoor, bij de hoeveel duizendste bezoeker is dat??
  Is het de bedoeling dat alle letters in het laatste bericht onder elkaar staan, of doet mijn browser daar ineens raar?
  groeten van helpikhebeentuin!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Wanneer de volgende give away is weet ik nog niet hoor. Misschien bij zoveel volgers? Eerst deze nog maar eens nakomen :)

   Letters onder elkaar? Hmm geen idee waar je het over hebt.

   Verwijderen

Wat leuk dat je een reactie achterlaat. Ik lees ze met plezier!

Let op: door de vele spamreacties die ik kreeg heb ik mijn oudere blogjes beschermd. Reacties daarop worden niet direct geplaatst maar pas als ik ze goedkeur. Als je reactie nooit wordt geplaatst, schroom niet en mail me!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...