woensdag 21 februari 2018

Vooraankondiging! Grootse retro en vintage stoffenveiling!

Heb je mijn vorige bericht gezien?

Jaren heb ik er voor gespaard en verzameld. Maar nu is het tijd om op te ruimen en anderen het plezier van deze mooie stofjes te gunnen. Op de facebookpagina van mijn blog vind je twee albums met foto's van mijn retro en vintage stoffencollectie.

IMG_2773

Als je biedt op mijn stofjes, doe je mij èn je stoffenkast een plezier! Er zit van alles tussen, dekbedhoezen, lakens, kussenslopen, en gewoon stukken stof. Bijna alles vintage. Prijzen beginnen al bij 3 euro, en het duurste stuk is nu 25 €. Maar dan heb je ook véél stof!

Kussensloop

De veiling is nog niet compleet! Maar je mag vast rondkijken en uiteraard bieden. Als we beiden tevreden zijn verkoop ik t alvast. Versturen doe ik zoals jij het wilt. Ophalen in Amsterdam kan ook. En ik blijf stofjes toevoegen de komende tijd, zover mijn energie het toelaat.

IMG_9746

Kijk voor de stofjes in het album met Retro/Vintage kussenslopen en het album met Retro/Vintage stoffen. Bijna overal staat een richtprijs bij. Bieden bij de foto's, ik zie vanzelf wel als je meer stoffen wilt kopen. Natuurlijk mag je de richtprijs overbieden! Alle opbrengst gaat naar mijn crowdfunding!

En super lief als je dit bericht wilt delen, op je eigen blog, je Facebook, je Insta, waar je maar wilt.

❤❤❤

(En natuurlijk, had je mijn vorige bericht gemist en wil je mij direct helpen: een gift is nog steeds zeer welkom op https://nl.dreamordonate.com/dromen/help-vroni-genezen/ of op het speciale rekeningnummer NL92 INGB 0663 553 733 op naam van A.V. Mulder (BIC INGBNL2A)).

2 opmerkingen:

Wat leuk dat je een reactie achterlaat. Ik lees ze met plezier!

Let op: door de vele spamreacties die ik kreeg heb ik mijn oudere blogjes beschermd. Reacties daarop worden niet direct geplaatst maar pas als ik ze goedkeur. Als je reactie nooit wordt geplaatst, schroom niet en mail me!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...