vrijdag 5 juni 2015

Me made may 2015: terugblik

Ik deed dit jaar voor het eerst (en voor het laatst?) mee aan dit leuke initiatief: Me Made May. Ongeveer bedoeld om je zelfgemaakte kleren eens extra uit de kast te halen (lees hier meer...). Nou, mijn eerste conclusie was dat dat hier echt geen probleem is! Ik schoot Facebook vol met (bijna) dagelijkse plaatjes van zelfgemaakte pareltjes (haha).

Van een t-shirt en een lap stof

Vlindertjes

Weer aan de slag leggings

Roze roze roze en geel

Heerlijke zonnige foto's, waarmee ik jullie tegelijk een inkijkje gaf in onze vakantie. Ik kwam er zelf ook niet slecht vanaf! met foto's uit allerlei rare hoeken genomen

Rokje pre blog

De nieuwe outfit

You and me

Mama en dochter wikkelshirts

De nieuwe outfit

Ik vond het best leuk om te doen, tot het een beetje begon te vervelen (en daarom wellicht volgend jaar niet nog eens, tenzij ik dan een betere challenge kan bedenken). Meestal was het echt geen probleem om iets me-mades te spotten. Dat is natuurlijk wel iets om trots op te zijn! Dus dat heeft meedoen aan deze actie me dan toch gebracht: het inzicht dat vooral het meisje echt wel is voorzien van een zelfgemaakte garderobe (met name aangevuld met krijgertjes). Kleding shoppen voor haar is echt een bijzonderheid, hoewel dat dan wel weer erg leuk is om samen te doen.

Confronterend was alleen en ik weet dat heus allang dat er aan mijn lijf geen zelfgemaakte broek te vinden is... Iets voor April Anders volgend jaar? Uitstelgedrag, haha. Weet iemand het perfecte patroon voor een broek met hogere taille voor een peer?

PS: wil je een van deze maaksels nog eens beter bekijken? De titel van de foto (zichtbaar als je er met je muis boven hangt) is steeds ook de titel van de betreffende blogpost! Met de zoekfunctie zo gevonden.

5 opmerkingen:

 1. Broeken maken is lastig he? Valt hier in ieder geval vies tegen. Jurken gaan mij beter af (en dan zit je ook niet met de last van bredere heupen dan taille als je een wijde rok kiest)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Nou peertje, jullie staan er mooi op hoor ;-)! Wat ben je productief!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. LeuK al die poses idd! En mooie set kleren hoor, geweldig, waar haaaaal je t vandaan!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. En het kleine model maar al haar mooie leuke lieve kleertjes... je zal maar zo'n mamma hebben!

   Verwijderen
 4. Ja dochterlief is goed bedeeld in leuke kleertjes en ik zie ook een paar leuke creeaties aan mama's lijf, prachtig gefotografeerd :D. Heel veel succes naar je zoektocht naar een leuke 'peren' broek! Knuff!

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een reactie achterlaat. Ik lees ze met plezier!

Let op: door de vele spamreacties die ik kreeg heb ik mijn oudere blogjes beschermd. Reacties daarop worden niet direct geplaatst maar pas als ik ze goedkeur. Als je reactie nooit wordt geplaatst, schroom niet en mail me!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...