vrijdag 29 augustus 2014

Het rokje dat vertrok

Op model detail

Ik maakte al eens eerder een rokje dat vertrok naar deze tropische bestemming.

Met elastiek

Dit keer een model dat beter past bij een wat groter meisje, een ruim a-lijntje. Aan de grote kant, uit angst te klein te naaien. Maar het past, staat haar mooi vind ik, en vast ook nog een tijdje mee :)

Detail

Ik stikte de zak door op het voorpand, en werkte de zakrand af met een bandje-met-kantje. Nu ik langer naai, weet ik dat je de afwerking het beste als eerste doet! Ik hou me in en werk de verschillende onderdelen mooi af voordat ik ze aan elkaar zet :) En dat komt het resultaat ten goede.

Rokje

Met dank aan het model en de fotograaf in den vreemde! xxx!

Op model

Rode stof van hier
Gele stof gerecykleerd, wat ben ik toch blij met mijn voorraad lakens uit de kringloop, meestal trek ik zo een goeie match uit de kast.

4 opmerkingen:

  1. Ach, mooi en zonnig en kleurrijk en zwierig!! En wat staat het haar goed!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Heel erg bedankt Vroni, het meisje is er ook erg blij mee, en verguld dat jij dat speciaal voor haar hebt gemaakt. Voelt toch anders dan iets uit de winkel...XX

    BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een reactie achterlaat. Ik lees ze met plezier!

Let op: door de vele spamreacties die ik kreeg heb ik mijn oudere blogjes beschermd. Reacties daarop worden niet direct geplaatst maar pas als ik ze goedkeur. Als je reactie nooit wordt geplaatst, schroom niet en mail me!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...