zondag 23 februari 2014

Moestuin

Zaaien 2

Zijn jullie al begonnen?

Zaaien 1

8 opmerkingen:

 1. Nee, maar wat een heerlijk vooruitzicht!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Reacties
  1. Euhm, snijbiet, postelein, rucola, snijbiet (nog meer, vorig jaar zijn ze niet aangeslagen namelijk!), rode melde, dille, koriander, kamille, euhm... Dat is het wel ongeveer geloof ik. Allerlei soorten pluksla liggen nog klaar voor de 3e bak :)

   Verwijderen
 3. nog niet, maar ik moet precies in gang schieten ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Oh, heerlijk! Ja, wij hebben er ook zo veel zin in. Gisteren zijn de meisjes (11-8-6 jaar) begonnen met hun moestuintje onkruidvrij te maken. Wij willen deze week gaan voorzaaien.
  Als we lekkere tomaatjes eten, houden we een paar zaadjes apart. Dat werkt prima. Je kunt ze zelfs invriezen voor het jaar erna.
  Groetjes, Nathaly

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik heb nooit groene vingers gehad...maarrr laatst van Esther (Espiratie) stokroos zaadjes gekregen, die heb ik in een pot gezaait en nu steken er wat sprietjes boven de grond uit...ik vind het geweldig om te zien en te volgen.. hahaha!! Dus het begin van de groene vingers is er! Grtzz..Maddy

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een reactie achterlaat. Ik lees ze met plezier!

Let op: door de vele spamreacties die ik kreeg heb ik mijn oudere blogjes beschermd. Reacties daarop worden niet direct geplaatst maar pas als ik ze goedkeur. Als je reactie nooit wordt geplaatst, schroom niet en mail me!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...