maandag 11 november 2013

Konijntje | review strijkapplicatie

Konijntje

Als dank voor het samen organiseren van deze give away kreeg ik van Tante Trees een extra full color strijkapplicatie bij mijn bestelling. Super, want ik vind deze retro-dingetjes geweldig, maar wel vrij prijzig. Ik beloofde na gebruik een review van de applicatie te plaatsen. Sorry Theresia, het duurde onder andere zo lang doordat ik de applicaties een tijdje kwijt was tijdens onze zolder-opruiming...

Uitleg

Het opstrijken van zo'n applicatie is altijd even spannend, maar het fijne is dat Tante Trees er een handleiding bij levert.

Strijken 1-2-3

In 3 stappen strijk je de applicatie op je kledingstuk: eerst strijk je de stof, dan de applicatie met de folie, en na het afkoelen en verwijderen van de folie strijk je de applicatie nog eens met een stuk papier ertussen. Voilá! Super easy en super tof! Vind ik zelf ;)

Klaar!

Als je je afvraagt waarom ik een applicatie op een on-af shirtje strijk: ik wilde de kleuren goed kunnen zien voordat ik een elastiek uitkoos om de mouwen en hals mee af te werken ;) Binnenkort het shirtje in vol ornaat hoop ik.

5 opmerkingen:

Wat leuk dat je een reactie achterlaat. Ik lees ze met plezier!

Let op: door de vele spamreacties die ik kreeg heb ik mijn oudere blogjes beschermd. Reacties daarop worden niet direct geplaatst maar pas als ik ze goedkeur. Als je reactie nooit wordt geplaatst, schroom niet en mail me!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...