dinsdag 12 februari 2013

Beloningssysteem

Toilet voor iedereen

Beloningssysteem

Appeltjes zijn voor plasjes. Dat lukt al af en toe! De rest doet ze voorlopig nog in de luier, al kan ze er mooie sterren mee verdienen...

Stickers en opzetbril: Hema

9 opmerkingen:

 1. Hi Vroon, het ziet er heel leuk uit!
  Ik ben zelf niet voor belonen. Ik heb liever dat de kleintjes zelf hun eigen interne motivatie en succesjes waarderen, zonder dat ze er iets voor krjgen of ervoor geprezen worden.
  Maar ik weet dat dat allemaal niet zo'n conventionele zienswijze is en wil je dat ook zeker niet forceren, maar het wel even noemen.

  De appeltjes en sterren zien er wel heel gezellig uit in het toilet! Liefs van Caroline

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja ik weet dat! Dacht al dat je dat nog even zou zeggen. Ik wil daar best wel eens een boom over opzetten met je, want ik vind het wel heel interessant :)

   Verwijderen
 2. Ach, misschien moet je t niet als belonen zien maar meer als gewoon iets leuks geven op een superleuk moment, als t plasje op de WC gelukt is, als een soort kadootje voor de kleine meid EN jezelf (want je bent natuurlijk superblij en trots)! Naast natuurlijk uitgebreid prijzen en pappa en oma en opa en tante en de buurman en de aap laten zien wat er gebeurd is :)!

  Hm, gewoon de HEMA dus, ik ga er ook op uit!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Bril gescoord, ben benieuwd of t werkt! Moest wel lachen, dacht eerst: 'opzetbril??', zocht naar zo'n zonnebrilletje voor op een gewone bril!

   Verwijderen
  2. O ja, en het is niet eens een opzetbril, maar een tussenzetbril, want hij moet tussen de wc en de gewone bril!

   Verwijderen
  3. O, goed dat je t zegt! :) Had al gedacht: hoe zorg ik dat ze er niet afglijdt!

   Verwijderen
 3. Bij ons heeft het bij beide kinderen prima gewerkt zo'n beloningssysteem, is toch helemaal leuk als je zo'n mooie sticker mag plakken en trots kunt zijn op je 'prestatie', ik vond het een goede manier om ze zich er van bewust te laten worden! Suc6!! Grtzz..Maddy

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wij zitten ook in die fase! Ik tekende voor Liv wat plaatjes voor die Hema-stickers, er zit ook een bomenrij bij voor de appels, misschien ben je er iets mee. ;-) http://levenmetliv.blogspot.be/2011/09/kopzorgen-nu-met-gratis-aftelkalender.html

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hee wat leuk! Toen blogde ik nog niet dus ik had deze niet gezien :) Dank je wel!

   Verwijderen

Wat leuk dat je een reactie achterlaat. Ik lees ze met plezier!

Let op: door de vele spamreacties die ik kreeg heb ik mijn oudere blogjes beschermd. Reacties daarop worden niet direct geplaatst maar pas als ik ze goedkeur. Als je reactie nooit wordt geplaatst, schroom niet en mail me!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...