donderdag 17 januari 2013

Theemuts²

Deze foto's kreeg ik, nadat zij mijn give-away won:

Theepot

Net een ander modelletje dan mijn eigen pot, en natuurlijk met frisse vrolijke versieringen! Dat inspireerde me tot de volgende theemuts:

Versiering achterkant theemuts

De vorm zo goed mogelijk aangepast aan de theepot zelf en een dikke blauwe streep gestikt langs de "deksel". Ik worstelde met het knutselvilt en de vliesofix, en eindigde zelfs met een strijkbout vol lijm, vreemd, de vorige keren ging dat wel goed. Met een dunne doek tussen vilt en bout lukte het wel.

Dus maakte ik op de achterkant nog maar een vrolijk kopje:

Tweede theemuts-op-maat!

Ook van binnen is deze muts net weer anders: ik deed nog een extra laag fleece tussen de 2 lagen vilt (per kant), voor nog meer isolatie! De thee zal op zijn voordat hij koud is :D

PS hij is dus goed aangekomen, en ik zag hier dat hij wel in de smaak viel :) Veel warme thee gewenst, Miss Creatuurtje!

2 opmerkingen:

  1. Leuk zeg, die uitwisselingen tussen jullie, en al die levens en gezinnen waar je een kijkje in neemt op deze blogmanier!
    Iedereen zo ijverig bezig met van alles en nog wat wat het leven kleurt en je hart verwarmt, geweldig!
    Dikke zoen allemaal van MIJ

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ohww jammer van je strijkbout! Maar de theemuts is supermooie en van harte welkom met dit koude weer, de thee zal lekker warm blijven. Bedankt!

    BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een reactie achterlaat. Ik lees ze met plezier!

Let op: door de vele spamreacties die ik kreeg heb ik mijn oudere blogjes beschermd. Reacties daarop worden niet direct geplaatst maar pas als ik ze goedkeur. Als je reactie nooit wordt geplaatst, schroom niet en mail me!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...