donderdag 6 december 2012

I ♥ vilt | Eerste ritstasjes

Ik zal eens eerlijk bekennen dat ik in het algemeen best wel van de "lange halen snel thuis" ben. Soms ben ik heel precies en pietlutterig en perfectionistisch, maar dat moet dan weer niet te lang duren.

De eerste ritstasjes (toen nog niet blogbaar, dus ik postte hier al andere) maakte ik van vilt, wat het oefenen des te eenvoudiger maakte :) Geen naden afwerken, zelfs geen rits dubbel doorstikken! Wel knippen met een kartelschaar, zo klaar. Ik voorzag ze van een gepersonaliseerd plaatje, net zo makkelijk, met vilt in een ander kleurtje en vliesofix.


kl IMG_0305


kl IMG_0307

Daarna maakte ik nog twee hele handige zakjes, voor een bril en een autosleutel, voor iemand die naar horen zeggen nog wel eens iets kwijt raakt, dus in een fluo-kleurtje voor de vindbaarheid. De stiksels een beetje naar haar voorbeeld trouwens.

kl IMG_0332

Voorkant van het autosleutelhoesje:

Afbeelding2


We zijn bijna door de 5-december kadootjes heen trouwens. En dat mag ook wel, hier was hij gisteren al vertrokken hoor!

3 opmerkingen:

 1. Ik vroeg me al af wat jij met al die rits-tasjes doet.... maar ik begrijp ik het goed dat jij de "rits-tasjes-Piet" bent geweest?
  Leuk hoor deze variant in het vilt met applicatie erop!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha, precies, kon ik mooi eens het een en ander uitproberen en tegelijk had iedereen een origineel kadootje ;)

   Verwijderen

Wat leuk dat je een reactie achterlaat. Ik lees ze met plezier!

Let op: door de vele spamreacties die ik kreeg heb ik mijn oudere blogjes beschermd. Reacties daarop worden niet direct geplaatst maar pas als ik ze goedkeur. Als je reactie nooit wordt geplaatst, schroom niet en mail me!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...