donderdag 1 november 2012

Lief beddegoed | einde van oktober

Voor mij waren de beperkingen (deze en deze) die ik mijzelf oplegde in de maand oktober een groot succes. 

Niet alleen maakte ik onder de dwang van jullie strenge ogen ;) vééél oude klussen af of vorderde er tenminste een eind mee, dat was een oefening in zelfdiscipline hoor. Ook gaf het niets nieuws kopen een boel rust in mijn hoofd en in mijn dagelijkse plannen. Dat had ik eigenlijk niet verwacht! Leuke ideeën voor nieuwe projecten blijven wel komen, maar ik kon ze rustig voorbij laten waaien, nog genoeg anders te doen tenslotte, hup aan de slag. En geen haastige tochtjes naar deze of gene winkel of markt om nog even snel dit of toch dat...

Er zijn natuurlijk dingen blijven liggen, en nog wat losse eindjes af te maken. Geeft niet, misschien doe ik over een paar weken nog eens zo'n project. De balans: 7 projecten gedaan, 4 nog niet...

Rest me nog jullie het laatste resultaat te tonen:

2 heerlijke setjes beddegoed voor het nieuwe bed van het schatje dat ze binnenkort krijgt. Waarom ben ik zo dol op kringloopkatoen? Het is heerlijk zacht gesleten en gewassen door het gebruik. En je vindt nog eens een verrassende kleur!

Afbeelding1

Eén stapeltje, compleet en met dekbed (gemaakt van een tweedelig katoenen babydekbed dat ik kreeg), en een stapeltje in wording, ik mis nog een goeie lap voor een onderlakentje.

Afbeelding2
OAM!

1 opmerking:

  1. Hou vol, het 'niets' kopen! Ter voorbereiding op de nieuwe zorgpremie januari 2014 :)

    BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een reactie achterlaat. Ik lees ze met plezier!

Let op: door de vele spamreacties die ik kreeg heb ik mijn oudere blogjes beschermd. Reacties daarop worden niet direct geplaatst maar pas als ik ze goedkeur. Als je reactie nooit wordt geplaatst, schroom niet en mail me!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...