woensdag 14 november 2012

Lapswap II

Je zag hier al wat ik zelf opstuurde. Vandaag kwam (eindelijk!) mijn pakketje met geruilde lapjes binnen:

kl IMG_0174

Prutselz, By Charadano, Sjaantjelogt en Gertine bedankt! Zodra ik zie dat jullie ook over de lapswap bloggen zal ik me nog even melden. 

Leuk hoe nieuwe frisse lapjes in zo'n bescheiden maatje gelijk je creativiteit prikkelen. Ik heb er namelijk al wat plannetjes mee :) Daarover later meer.

8 opmerkingen:

 1. Die van jou zijn ook leuk zeg! Wat grappig dat we 3 dezelfde medebloggers hebben.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. O ik ben erg benieuwd naar je plannen! Ik ga je zeker volgen!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. O jee, niet zo heel veel bijzonders hoor, en er moeten eerst nog wat dingen af... ik heb nu te hoge verwachtingen gewekt geloof ik :D Maar jullie horen het als eersten ;)

   Verwijderen
 3. Hoi MultiVroon,

  Door jou kwam ik bij de lapswap van Kris terecht, heb meegedaan (leuk!) en van de week kreeg ik een lapje van jou binnen (het paarse met witte stippen)! Dankjewel! k Ga nog bedenken wat het moet worden, maar ik zit helemaal in de paars-sferen hier, dus dat komt vast goed ;-)

  groet, sanxsan

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hee wat leuk dat je je meldt! Succes, het is wel een lastig stofje vond ik, zooo zacht en soepel, maar daardoor ook heel mooi :)

   Verwijderen
 4. Ik ben benieuwd wat je gaat doen met het rode stofje, mooi!

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een reactie achterlaat. Ik lees ze met plezier!

Let op: door de vele spamreacties die ik kreeg heb ik mijn oudere blogjes beschermd. Reacties daarop worden niet direct geplaatst maar pas als ik ze goedkeur. Als je reactie nooit wordt geplaatst, schroom niet en mail me!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...